Etsimme asiakasta tositarkoituksella!

uutiset, Yleinen maaliskuu 25, 2019 Kirjoittaja:

Löytäisimmekö sinut tätä kautta? Uskomme, että jossain siellä on yritys tai järjestö vailla tosiystävää ja viestinnän oikeaa kättä. Tiemme eivät vain ole vielä kohdanneet.

Ehkä yrityksenne tai järjestönne lehti on jo parhaat päivänsä nähnyt ja kaipaisitte apua sen tuomiseksi tähän päivään? Tai ehkä mietitte, missä kanavissa ja minkälaisilla sisällöillä tavoittaisitte kohderyhmänne parhaiten? Vai onko teillä mahdollisesti jo toimivat ja edustavat julkaisukanavat, mutta haluaisitte ulkoistaa sisällöntuotannon pitkäaikaiselle kumppanille? Miten vain, me kuulisimme mielellämme tilanteestanne lisää.

Olettehan rohkeita kokeilemaan uutta ja arvostatte laadukasta sisältöä, jonka hintalappu ei aina ole se halvin?

Emme etsi yhden keissin tai projektin juttua, vaan pitkäaikaista ystävää ja kumppania. Haluamme oppia tuntemaan teidät ja toimialamme, jotta saamme teistä parhaat puolet esille. Teemme kaikkemme, että muukin maailma saa tietää, miten hienoja juttuja teette!

 

Ihan kenen tahansa matkaan emme ole valmiita lähtemään – emmehän ole epätoivoisia. Olemme nähneet kaikenlaista ja tiedämme, mitä haluamme. Meillä olisi teille pari toivetta. Olettehan rohkeita kokeilemaan uutta ja arvostatte laadukasta sisältöä, jonka hintalappu ei aina ole se halvin?

Meistä saatte nimittäin eniten irti, kun luotatte ammattitaitoomme ja annatte luovuudellemme tilaa. Haluattehan myös työskennellä kanssamme pitkäjänteisesti ja kerrotte rehellisesti, mitä meiltä haluatte – ja paljonko se saa maksaa?

Mennään vaikka kahville ja otetaan selvää, voisiko meistä tulla kavereita!

kirsi.hytonen@fondamenta.fi
miina.poikolainen@fondamenta.fi

Jaa:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Lisää löylyä! maaliskuu 21, 2019 Asianajajien tie kär… huhtikuu 25, 2019