Lehtikonsepti: Päivitämme lehtenne uuteen uskoon! Konseptointi tarkoittaa, että suunnittelemme yhdessä kanssanne lehdellenne ulkoasun ja pysyvän rakenteen. Saatte käyttöönne lehden tyylikirjan, sivukartan ja taittopohjat. Siitä voitte jatkaa lehden tekoa itse tai ostaa meiltä lehtipaketin, johon kuuluu lehden numerokohtainen tuottaminen ja halutessanne myös taittotyö. Teemme tarvittaessa myös lehden vuosihuollon, jolloin katsotaan, miten konsepti on teitä palvellut ja kaipaako se tuunausta.

Lehtipaketti: Tuotamme lehtenne avaimet käteen -periaatteella. Sisältää painetun lehden tai verkkojulkaisun tai molemmat. Pakettiin kuuluu lehden tuotanto ja taittotyö: sisällön suunnitteleminen yhdessä asiakkaan kanssa, ammattitoimittajien kirjoittamat ja editoidut jutut, ammattivalokuvaajien ottamat kuvat sekä somesisällöt kuten teaserit ja videot. Kysy pakettihintaa!

Sisällöt: Tuotamme julkaisukanaviinne laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä, joka varmasti huomataan. Saatte meiltä esimerkiksi asiantuntija-artikkelit, henkilöhaastattelut ja case-esimerkit kuvineen. Teemme sisältöjä vuosisopimuksella tai isompina kokonaisuuksina, jotta opimme tuntemaan teidät ja toimintanne.

Viestintäkatsastus: Käymme puolen päivän tai päivän tapaamisessa läpi viestintänne tavoitteet, kohderyhmät ja kanavat. Teemme hyviä ehdotuksia, jotka sopivat budjettiinne. Varmasti kannattaa!

 

 

Asiakkaitamme

 Vuodesta 2004 muun muassa:
Art Print, ERTO, Comptel, Fintra, Fazer, FIM, Konecranes, Lemminkäinen, Keva, Neo Industrial, Suomen Asianajajaliitto, ProCom, Vapo.