Palvelut

Fondamenta Media Oy on sidosryhmälehtiin ja muihin julkaisuihin erikoistunut viestinnän asiantuntijayhtiö. Tuotamme sisällöllisesti ja visuaalisesti korkeatasoisia, kiinnostavia julkaisuja, jotka huomataan. Haluamme, että asiakkaamme voivat olla ylpeitä julkaisuistaan.

Olipa toiveissasi sitten

  • sidosryhmäjulkaisu
  • jäsenlehti / asiakaslehti
  • verkkojulkaisu / nettilehti
  • video
  • blogi
  • vuosikertomus

tai jotain ihan muuta, kysy meiltä tarjousta!

Asiakaslehti kertoo yrityksesi tarinan asiakkaille ja muille sidosryhmille. Henkilöstölehti sitoo parhaat tekijät yritykseen. Molempien tarkoitus on kertoa ajankohtaisista asioista, palvella sidosryhmiä ja vahvistaa yrityskuvaa. Tuotamme korkeatasoista journalismia, joka erottuu edukseen ja jossa kuva ja sana pääsevät oikeuksiinsa. Lehti toimii vain, jos se luetaan. Huolehdimme julkaisujesi tuotannosta alusta loppuun, suunnittelusta painatukseen ja postitukseen asti. Fondamentalla on laaja ammattitaitoisten kirjoittajien ja kuvaajien verkosto sekä vakituiset graafiset suunnittelijat. Etsimme kuhunkin projektiin parhaat kumppanit ja tekijät. Teemme työmme kunnianhimoisesti, sillä lukijat ansaitsevat vain parasta.

Avaimet käteen -palvelumme merkitsee kokonaisvaltaista vastuunottoa lopputuotteesta ja toimivan konseptin kehittämistä. Työ alkaa lehtikonseptin suunnittelusta sellaiseksi, että se palvelee julkaisijansa tavoitteita.

Numerokohtaisessa prosessissa suunnitellaan sisältö yhdessä asiakkaan kanssa. Tilaamme tekstit ja valokuvat ammattitoimittajilta ja -kuvaajilta sekä editoimme tarvittaessa asiakkaan tekstit.  Palveluun kuuluvat räätälöidyt valokuvat ja muu kuvitus sekä visuaalinen suunnittelu ja taitto. Tuotamme myös eri kieliversiot ja verkkolehdet, jotka toimivat tableteissa ja mobiililaitteissa.

Asiakkaitamme

 Vuodesta 2004 muun muassa:
Art Print, ERTO, Comptel, Fintra, Fazer, FIM, Konecranes, Lemminkäinen, Keva, Neo Industrial, Suomen Asianajajaliitto, ProCom, Vapo.