Uutiset

Miten pärjää uusi työväki?

uutiset lokakuu 16, 2017 Kirjoittaja:

Uusi työväki -kirjan toimittanut Veera Nuutinen kertoo Toimi-lehdessä, minkälaisia haasteita nykyajan pätkätyöläiset ja freelancerit kohtaavat. Itsensätyöllistäminen ja uudenlaiset työn muodot yleistyvät kovaa vauhtia. Se tietää usein työnantajille säästöjä, mutta työntekijöille epävarmoja aikoja.

Lue juttu

Lue koko Toimi-lehti

Lue lisää

Huono oikeustulkkaus tulee kalliiksi

uutiset syyskuu 4, 2017 Kirjoittaja:

Asianajajat ovat huolissaan oikeustulkkauspalveluiden laadusta. Mikä tulkkauspalveluissa oikein  mättää – ja maksaa? Lue uusimman Advokaatti-lehden artikkeli aiheesta.

Lue koko lehti ->

 

Lue lisää

Hyppää sähköauton kyytiin!

uutiset kesäkuu 21, 2017 Kirjoittaja:

Polte-lehden uudistuneilta nettisivuilta löydät kaikki uusimman numeron jutut. Lue esimerkiksi Tero Ikäheimosen perusteellinen juttu sähköautojen tulemisesta. Videolta näet, minkälaista on tulevaisuuden auton kyydissä!

Lue lisää

Pirkko Saisio: ”Mieluummin syyllinen vapaana kuin syytön vankilassa.”

uutiset kesäkuu 20, 2017 Kirjoittaja:

Kirjailija Pirkko Saisio kertoo uusimmassa Advokaatti-lehdessä ajatuksiaan rikoksesta ja rangaistuksesta. Lue koko juttu ja katso Mikko Kauppisen vaikuttavat kuvat tästä linkistä ->

Lue lisää

Olet tässä ja nyt

uutiset kesäkuu 7, 2017 Kirjoittaja:

Kesä on hyvää aikaa pysähtyä hetkeen. Lue uudesta Toimi-lehdestä mindfulness-pioneeri Leena Pennasen ohjeet läsnäolon taitoon!

Lue lisää

Anna Perho: ”Saan paukuttaa mielipiteitäni isoissa medioissa.”

uutiset huhtikuu 18, 2017 Kirjoittaja:

Anna Perho kertoo uusimmassa Toimi-lehdessä tiestään City-lehden kolumnistista kaikkien tuntemaksi toimittajaksi, kouluttajaksi ja tietokirjailijaksi.

Lue koko lehti netissä

Lue lehti PDF-versiona

 

Lue lisää

Päämies on aina oikeassa. Tai sitten ei.

uutiset huhtikuu 10, 2017 Kirjoittaja:

Lue uusimmasta Advokaatista, miltä asianajajasta tuntuu, kun päämies kertoo jutun voitettuaan valehdelleensa syyttömyydestään.

Lue lisää

RIKU auttaa rikoksen uhreja

uutiset huhtikuu 5, 2017 Kirjoittaja:

Mitä sinä tekisit, jos joutuisit rikoksen uhriksi tai todistajaksi?

Lue lisää

Miksi juuri ERTO?

uutiset joulukuu 14, 2016 Kirjoittaja:

Teimme ERTOn viimeisimpään Toimi-lehteen lisäkannet, joissa liiton jäsenyhdistysten edustajat kertovat, miksi he kuuluvat juuri tähän ammattiliittoon. Hauska ja onnistunut projekti!

Lue lisää

Uusi Polte on täynnä digiasiaa

uutiset joulukuu 12, 2016 Kirjoittaja:

Vuoden 2016 viimeinen Polte on ilmestynyt. Lue lehdestä muun muassa, mikä digitalisaatiossa on Mikael Jungerin mielestä mullistavaa ja mitä ovat tekniset hiilituotteet, joita Vapo Carbons alkaa valmistaa. Kipinämikko-palstalla (kuvassa) Carl Haglund puolestaan kertoo, miksi vaihtoi politiikan bioenergiaan.

Verkkolehteen ->

 

Lue lisää